Алпийски клуб Еделвайс

 

Тиймбилдинг в пещера Проходна

 

ФОТОАЛБУМ "ВЪЖЕТА И КАТЕРЕНЕ" 1/6

Нашите приключенски програми, не са туристическа атракция, а поредица от целенасочени задачи, изискващи безотказна работа в екип.

Приключенска тиймбилдинг програма близо до Луковит

 

Въжените упражнения, които използваме са клубна разработка, които е усъвършенствана, през годините, чрез обратната връзка от нашите клиенти. Показаните екипни задачи са проектирани за хора без специална физическа подготовка и без предварителен опит в областта на катеренето.

Сплотяване на колектива

 

Въжените тиймбилдинг упражнения, скъсяват бързо личното пространство и са един от най-силните катализатори на екипен дух и мотивация за достигането на целта.

Организиране на тиймбилдинг в пещера Проходна

 

Естествено осветените галерии на пещера Проходна, където се провежда една от нашите най-популярни програми "Завета на Монасите".

Въжени тиймбилдинг активности

 

Упражнението "Катерачите", реализирано в галериите на пещера Проходна.

Тиймбилдинг зона "Катерачите"

 

През емоцията на катеренето, участниците преминават по двойки, като "катерачите" се осигуряват с въжета от своите съотборници, останали на твърдата земя. Задачата е силно фокусирано върху взаимната подкрепа. Трудната на пръв поглед мисия е на 100% допълнително осигурена от нашия екип.

Тиймбилдинг с катерене

 

При въжените тиймбилдинг упражнения е важна не физическата активност, а психологическата устойчивост.

Организиране на зимни тиймбилдинг програми в Банско, Боровец и Пампорово.

 

Зимна програма в околностите на Банско. Въжените упражнения са най-добрия тиймбилдинг елемент за външно събитие в студените януарски дни.

Тиймбилдинг в пещера

"Пирамидата" е една от най-отборните задачи. Всяка грешка и всяка секунда могат да се окажат фатални за успеха на мисията.

начало на фотоалбумите следващи снимки