Алпийски клуб Еделвайс

RU I EN  

Клуб Еделвайс - нашият екип в района на Кончето на Пирин планина.

Бате Здравко

Екип на клуб Еделвайс в пещера Водопада при село Крушуна

Тиймбидинг инструкторите Жоро и Боко

Снимане на филм за рафтинг

Ледено катерене на водопада "Мечтата на туриста"

Зимата на Рилските езера

 

ЗА НАС

Клуб Еделвайс съществува, като юридическо лице от 1996 година. Дейността му включва реализация на туристически и приключенски програми, производство на  природозащитни и спортни документални филми, специализирани монтажни дейности на труднодостъпни места.

Програми и обучения за изграждане на екипност реализираме от 2004 година. Ние сме първите, които въвеждаме истинското приключение, като форма на тимбилдинг в България. Нашите програми се регулират, като нивото на трудност и са съобразени за хора без предварителна подготовка. Същевременно включените в тиймбилдинга задачи изискват пълна ангажираност от страна на участниците. По този начин допринасяме за катализирането на реални екипни критерии, в минимален период от време.

Работата на нашия екип включва следните дейности:

  • Проектиране на програмата според желанията и физическата кондиция на клиентите
  • Доставка на специална екипировка за участниците
  • Екип Реализация - създава, екипира и обезопасява трасето на приключенската програма.
  • Екип Фасилитатори – всяка група от осем / десет човека има от един до трима наши придружители. Броят на нашите хора се определя от сложността на терена, където се провежда програмата. Те следят за правилното изпълнение на програмата и сигурността на групата между отделните зони.
  • Екип Сигурност – обслужва всички елементи в приключенските програми, където се изисква боравене със специализирана екипировка /алпийски съоръжения, лодки, пейнтбол маркери/.
  • Екип Психологическа оценка - при заявка за групов или индивидуален психологически анализ наш екип извършва компетентно необходимата оценка
  • Екип Неотложна помощ - стандарт за ниво на сигурност при организирането на събития с голям брой от хора. На всяко събитие присъства медицинско лице, което може да окаже първа лекарска помощ. Въпреки, че до този момент нашият лекар не е имал работа, то той присъства задължително при изпълнение на програмата. Всеки тимбилдинг има и разработена схема за "евакуация" на пострадал от района на действие.
  • Фото и Видеоекип – предлагаме професионално видео и/или фото заснемане на събитието, което е ценен архив от дейността на всяка фирма.

Всеки човек от нашия екип е специализиран в няколко профила на тимбилдинг програмата и има дългогодишен практически стаж в подобни събития. Голяма част от колегите ни притежават широкоспектърни професионални умения в областта на катеренето, спелеологията, рафтинга и планинското колоездене. Всеки от нас практикува активно един или няколко спорта, чиито елементи се използват в приключенския тимбилдинг. Всяка година екипът ни преминава  обучение свързано с поддържане на познанията в различните дисциплини, спасителни методи по вода, скали и пещери, разработка на нови тимбилдинг упражнения в "екстремна" среда.

Повече за нас

Наш фотоалбум

Нашите клиенти и партньори

Видеопослание към нашите бъдещи клиенти...

Стандарти на сигурност

Филмова продукция - документални филми за природозащита, планини, приключения и екстремни спортове, които ние правим...

 

контакт     прогноза за времето     начало